Lease jouw website

Wat is lease jouw website?

Lease jouw website is een bedrijf wat complete en professionele websites en webshops aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Daarnaast regelen wij het onderhoud voor uw site en krijgt u een domeinnaam inclusief email. Dit alles voor een vast bedrag per maand, inclusief support en ondersteuning. Op deze manier heeft u geen omkijken naar uw website en kunt u zich volledig concentreren op het groeien van uw bedrijf.

Waarom een website leasen bij lease jouw website?

Wij merken dat veel ondernemers een professionele website willen. Uw site is namelijk uw visitekaartje. Daarnaast kost het veel geld en tijd om een website te ontwikkelen. Naast het aanvragen van een domein, moet u ook nog een webdesigner vinden om de site te realiseren. Na realisatie, krijgt u meestal ook nog een onderhoudscontract om uw site up-to-date te houden. Al deze aspecten hebben wij samengevoegd onder lease jouw website. Wij regelen het totaal plaatje zonder verborgen kosten voor een vast bedrag per maand.

Hoe werkt lease jouw website?

 U kunt kiezen uit 3 verschillende pakketten. De Basic ( website ) en de Advanced (website ). Daarnaast hebben we ook nog de Pro (webshop ). Alle pakketten zijn in de basis hetzelfde, bij de Basic website krijgt u een standaard website. Bij de Advanced en de Pro website krijgt u een op maat gemaakte website, alleen is het Pro pakket specifiek voor het opzetten van een webshop.

Via onze site kunt u een demo aanvragen. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op en binnen 3 tot 5 werkdagen ontvangt u van ons een gratis concept. Zodra het concept door u is goedgekeurd, vragen we het domein aan en zetten we de website of webshop binnen 24 uur live. Heeft u al een eigen domeinnaam, dan krijgt u maandelijks €5,00 euro korting excl. BTW. Deze korting geldt alleen als u het Advanced of Pro pakket kiest. 

Het enige wat we van u nodig hebben is een bedrijfslogo en eventuele andere foto’s. Heeft u daarnaast al tekst voor op de site? Dan ontvangen we dat ook graag. Zo niet, dan zullen wij in overleg met u de gewenste tekst schrijven en plaatsen op de site.

Professionele helpdesk

Nadat we de site live hebben gezet stoppen onze werkzaamheden niet. Vanaf dat moment gaan wij verder en onderhouden uw website of webshop maandelijks. Denk hierbij o.a. aan updates of beveiliging patches. Daarnaast kunt u ons per telefoon of mail benaderen als u iets aangepast wilt hebben op de site. 

Ik heb al een eigen domeinnaam maar ik wil wel gebruik maken van lease jouw website

Dit is mogelijk. Aangezien u al een domeinnaam heeft kunnen wij u maandelijks een korting aanbieden van €5,00 excl. BTW. Dit geldt alleen als u voor het Advanced of Pro pakket kiest. Neemt u in dit geval contact met ons op.

Zowel voor particulier als zakelijk?

U kunt bij lease jouw website zowel als zakelijk of particuliere klant terecht. Wij maken hierin geen onderscheid. U ontvangt van ons maandelijks een BTW factuur.

Het abonnement
Welke abonnement moet ik kiezen?

Wij hebben 3 verschillende pakketten. De Basic ( website ) en de Advanced (website ). Daarnaast hebben we ook nog de Pro (webshop ). Alle pakketten zijn in de basis hetzelfde, bij de Basic website krijgt u een standaard website. Bij de Advanced en de Pro website krijgt u een op maat gemaakte website, alleen is het Pro pakket specifiek voor het opzetten van een webshop.

Wat krijg ik voor het maandbedrag?

Zoals eerder benoemd is het een all-in prijs per maand, zonder verborgen extra kosten. Voor deze prijs heeft u geen omkijken meer naar uw site.

Voor het maandbedrag krijgt u het volgende:

• Een complete website of webshop gedurende de contract periode
• Domeinnaam inclusief e-mail
• Maandelijkse technische en beveiligingsupdates
• Back-up van uw site en e-mail
• Professionele support

Kan ik mijn abonnement ook upgraden of downgraden?

Dat is zeker mogelijk. Mocht u na een aantal maanden toch willen upgraden of downgraden dan is dat geen probleem. Neem contact met ons op via info@leasejouwwebsite.nl of telefonisch via 085-0602502 en wij gaan dit voor u regelen. Vanaf de volgende maand betaalt u de abonnementskosten van uw nieuwe abonnement. Hier zitten verder geen extra kosten voor u aan verbonden.

Hoe verloopt de betaling?

U besteld de website of webshop (het abonnement) via onze site en u betaald het 1e maand bedrag via iDEAL. Elke opvolgende maand zal het bedrag via automatische incasso geïncasseerd worden. Uiteraard kunt u hiervan een factuur ontvangen.

Mocht u geen iDEAL hebben, neem dan even contact met ons op zodat we naar een gepaste oplossing kunnen kijken. Dit kan via info@leasejouwwebsite.nl of telefonisch via 085-0602502

Wat is de minimale abonnementstermijn?

U gaat minimaal een abonnement aan voor 3 maanden. Daarna kunt u kosteloos per maand opzeggen. 

Wat is de opzegtermijn?

Na 3 maanden kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. De opzegtermijn bedraagt 1 maand.

Wordt de website van mij?

Nee, de website blijft altijd eigendom van lease jouw website. Mocht u het abonnement opzeggen, dan kunnen we een export maken van de site voor eenmalig €399 excl. BTW. inclusief domein.

Wilt u alleen het domein overnemen, dan kan dit tegen een vergoeding van eenmalig € 50 excl. btw.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Na de verplichte termijn van 3 maanden kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@leasejouwwebsite.nl. Vermeld in deze e-mail uw ordernummer en wij regelen de rest.